fbpx

Eko Arabian Night uden konkurrence i Fyensløbet

Anja Runøe-trænede Eko Arabian Night var sat op til minuttet, da han lørdag eftermiddag nærmest sablede sine konkurrenter ned i Fyns største væddeløb, Fyensløbet over 2300 meter med 120.000 kroner i samlet præmiesum.


Med Mark Larsen på ryggen sejrede Final Appearance-sønnen overlegent foran Fusilier/Luis Santos og William Tell/Cathrine Weilby, mens Søren Jensen-duoen Polemic/Juan Pinto og Seeland Empire tog sig af de sidste præmier.

Sejren var 60.000 kroner værd for Eko Arabian Night, der leverede endnu et stort resultat for Stutteri Hjortebos avlshoppe Stolga, der ligeledes er mor til 2000 Guineas-vinderen Kronhjort og talentfulde Master Kid som næste søndag starter i Skandinavisk Opdrætningsløb på Klampenborg.


Mark Larsen i centrum

Sejren med Eko Arabian Night gav et ægte hattrick for jockey Mark Larsen, der havde vundet eftermiddagens to forrige løb. I anden afdeling af BE Profilers 3-års Serie over 1650 meter red han Elo Ervolder-trænede Flywithme til en klar triumf før Helado/Kim Andersen og Fighting Mood/Nicolaj Stott, og i det efterfølgende opgør var han lige så overlegen på ryggen af Lars Jakobsen-trænede Perfectionist, som med fem længder henviste Affarati/Nicolaj Stott og Crostini/Luis Santos til de nærmeste pladser.


Én hver til Stott-brødrene

Brødrene Marc og Nicolaj Stott fik hver en sejr med hjem fra Odense. Den yngstre bror Nicolaj startede dagen med sejr på ryggen af Karen Grethe Jensen-trænede Shahama, og Marc fulgte straks op med at vinde med Jette Mose Hansens nyimport Betsen. Dagens sidste galopløb blev vundet af allestedsnærværende Jacob Johansen, der sejrede på ryggen af Inge Mette Dejgaard-trænede Dylan.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top