fbpx

Dyk ned i Niarchos-imperiets dyrebare historie

Nureyev. Miesque. Kingmambo. Hernando. Northern Trick. Coup De Genie. Hector Protector. Machiavellian. Bago. Maxios. Alpha Centauri. Listen kunne blive ved, for den rummer mere end 50 års avls- og løbshistorie med Niarchos-familiens lys- og mørkeblå farver som omdrejningspunkt. I næste uge sælger det græske imperium ud.


40 føl og avlshopper kommer under hammeren ved et par specielle seancer under Goffs November Sale i County Kildare, og det er sikkert og vidst, at førende stutteri-forretninger fra hele kloden kommer til at følge med.

Højst sandsynligt er Niarchos-familiens firebenede juveler på vej til både Asien, Nordamerika, Australien og Europa, når det sidste hammerslag er faldet.

I et program, som Goffs har produceret særligt til ære for Niarchos-familien, fortæller journalist Martin Stevens historien om ét af verdens førende fuldblodsdynastier, og der stilles skarpt på nogle af de hingste og hopper, som i 1980’erne var med til at forme mange af fremtidens største vindere på den internationale scene.

Og herunder kan du se filmen, som leder frem til næste uges historiske begivenhed i Irland:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top