fbpx

Durant: “Sirjoshua” samme klasse som Appel Au Maitre

Stall Rio og Yvonne Durant havde endnu en stor aften på Täby i går, hvor dagens hovedbegivenhed Svealandlöpning for de 2-årige heste blev afgjort.


Sejren i det 1350 meter lange dirt track opgør gik til Kyllachy-sønnen Sirjoshua Reynolds, der i knusende overlegen stil henviste Egon og Swing That Cat til andenpladsen med syv længder. Sejren blev vundet i den hurtigste tid over distancen på Täby i år, og Yvonne Durant var efter sejren fuld af lovord oven på importens opvisning.

“Jeg red Appel Au Maitre som 2-årig, og denne hest har samme klasse”, udtalte hestens træner/rytter efter sejren i Svealandlöpning, der indbragte 84.000 svenske kroner til Stall Rio.

Sirjoshua Reynolds kostede 60.000 guineas som åring og startede karrieren i England, hvor han efter at have aflagt sin maidentitel bl.a. var fjerde i Premio Primi Passi (Gr.3) på San Siro i Milano. Han fik sin skandinaviske debut i Norsk Kriterium som sjette bagved Latakia, men fik dog hurtigt taget revanche ved først at vinde et udskrevet løb med 8½ længde, og siden var han lige så overlegen i Vinterfavoriternas Pris.

Sirjoshua Reynolds’ samlede præmiesum har nu rundet 400.000 kroner, og handicapper Pam Cordrey havde inden starten bedømt ham til en rating på 87, hvilket er et kilo mere end hun havde Appel Au Maitre til efter dennes 2-årssæson i fjor.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top