fbpx

Dobbelt Aidan O’Brien-sejr i 2000 Guineas

Ganske som forventet af de fleste, blev Sagitta 2000 Guineas i Newmarket vundet af verdens mest succesrige træner Aidan O’Brien.Men det blev ikke storfavoritten Hawk Wing der nåede først over stregen, men derimod staldens anden deltager Rock Of Gibraltar, som ejes af Sir Alex Ferguson – manager for verdens mægtigste fodboldklub Manchester United.

Det 22 heste store felt delte sig midt over kort efter start, og det var i venstre side af banen det gik hurtigst.

Med 400 meter tilbage skød J.P. Murtagh frem med Rock Of Gibraltar som overtog føringen og forsvarede sig glimrende overfor de nærliggende konkurrenter.

Først på de sidste 150 meter fik Jamie Spencer Hawk Wing i gang, og selv om Woodman-sønnen kom strygende i en fantastisk spurt blev der akkurat for langt op til staldkammeraten.

Rock Of Gibraltar er en brun hingst efter Danehill ud af Be My Guest-datteren Offshore Broom, som sidste år bl.a. strøg til tops i Grand Criterium (Gr.1) på Longchamp.

Der var knap 2 millioner danske kroner i førstepræmie til Rock Of Gibraltar, som dermed gav sin ejer lidt opløfting oven på de seneste ugers skuffende resultater i spidsen for Manchester United.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top