fbpx

Dettoris første Gruppe-1-sejr i 2013

Det var på Longchamp han i fjor blev fældet for at have optaget et forbudt stof i kroppen med et halvt års udelukkelse til følge.Og det var på Longchamp han i går genrejste sig og vandt sin første Gruppe-1-sejr siden Snow Fairy var først på stregen i sidste års Irish Champion Stakes.

Frankie Dettori red søndag eftermiddag Criquette Head-Maarek-trænede Treve (Motivator) først over stregen i Prix Vermeille (Gr.1) over 2400 meter på Longchamp, og selv om hoppen på nuværende tidspunkt ikke er meldt i Prix de l’Arc om små tre uger, var bookmakerne ikke sene til at sende hende helt op i toppen af markedet til giganternes opgør.

Senere på eftermiddagen vandt japanske Orfevre/Christophe Soumillon for andet år i træk Prix Foy (Gr.2), og ovenpå den præstation tilbagekaldte han sig favoritværdigheden.

Det blev også japansk i Prix Niel, hvor Kizuna/Yutaka Take efter en målfotostrid besejrede den engelske Derbyvinder Ruler Of The World/Ryan Moore.

Gruppe-1-opgøret Prix du Moulin gik til Niarchos-familiens Maxios/Stephane Pasquier, der formåede at besejre storfavoritten Olympic Glory/Frankie Dettori.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top