fbpx

‘Dead heat’ mellem Zidane og Kjell Hroar

Lennart J:r Reuterskiölds svenskopdrættede Zidane og Cathrine Erichsens irske import Kjell Hroar var umulige at skille ad i Pramms-dagens 3-årsløb over 1600 meter, og begge forstærkede deres Voter-aktier med et ‘dead heat’ på fire længders afstand af sidste års Skåneland-vinder, Giovanni Torkdahl.Både Zidane (Areion) og Kjell Hroar (Zoffany) havde fordel af et løb i kroppen, og de var klart de to skarpeste heste på banen i det selv samme 3-årsløb, som Ayani (Starspangledbanner) vandt i fjor på vejen mod sine triumfer i Voter, Derby og Hurricane.

Lea Olsen-trænede Giovanni Torkdahl (Lope De Vega) sluttede som den bedste af de øvrige, og det er langt fra umuligt, at han med årets første start bag sig, kan være tæt på vende formen på de to vindere.

Der var dødt løb om førstepladsen mellem Kjell Hroar (nærmest) og Zidane. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Bag Giovanni Torkdahl sluttede Ken (Swipe), Gabriel Omar (Footstepsinthesand) og King Of Ten (Ten Sovereigns).

King Of Ten startede for første gang på dirt, men fik ikke givet sine forbindelser nogen form for svar, idet han stejlede ud af boksen, så Elione Chaves mistede sin venstre bøjle. Det tog et stykke tid før Chaves stod op igen, og på det tidspunkt var løbet for længst forbi for sidste sæsons Svealand-vinder.

Andreas Tapia Dalbark på Zidane og Per-Anders Gråberg på Kjell Hroar. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top