fbpx

De danske heste holder formen – to sejre på Øvrevoll

De danske heste viste torsdag aften, at formen fortsat holder glimrende på trods af at den hjemlige galopsæson er afsluttet, og både Bent Olsen og John Nielsen kunne således tage hjem fra Øvrevoll med en sejr i bagagen. Bent Olsen sadlede 3-årige Josey Wales til sejr i et 3-årsløb over 1600 meter dirt track.


Josey Wales kunne med EspenSki på ryggen vinde let foran ligeledes danske Amber Lady/Sofie Langvad, som trænes af John Nielsen. John Nielsen og Sofie Langvad tog revanche et par løb senere, da Bull’s Eye efter hård kamp kunne henvise Black Lucifer/Dina Danekilde til andenpladsen i Jonathan Løp. I samme opgør var Lone Bager-trænede Aunty nummer fire.

I aftenens 2-årsløb over 1100 meter var Christian Usinger-trænede Countess længe i front, men til slut måtte Casanovas lillesøster se både Luz Arcal og Tarkus gå forbi sig. Det blev dog til en tredjeplads for den talentfulde hoppe, der pådrog sig et kraniebrud tidligere på året men på mirakuløs vis er kommet tilbage og nok skal blive et interessant emne i 2007.

Espen Ski blev den store triumfator på jockeysiden, idet han med tre sejre fik et rigtig godt udgangspunkt inden næste torsdags sæsonfinale på Øvrevoll. Efter sejre med Josey Wales, Grande Capitan og Consenso, formåede Ski ikke alene at indhente Pascolino Pintos føring med to vindere, men også at gå forbi med en enkelt sejr.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top