fbpx

Danske og svenske lærlinge på kursus i Newmarket

Søndag den 2. april drager fire danske og to svenske jockeylærlinge til Newmarket, hvor de i seks dage skal på et intensivt kursus på British Racing School.


Kurset har været et populært indslag i uddannelsen af galopsportens lærlinge igennem de senere år, hvor navne som Sara Slot, Kristina Kanstrup, Cathrine Weilby og Dina Danekilde har været blandt deltagerne.

“Rytterne bliver nøje vurderet og der arbejdes hele tiden på at forbedre deres ridestil. For eksempel bliver de udstyret med “ear-plugs” under et træningsarbejde, mens supervisoren følger med rundt i en bil og giver dem instrukser”, forklarer Dansk Galops direktør Peter Knudsen.

Kurset er meget intensivt og der er virkelig mulighed for at lære noget for de seks skandinaviske ryttere, idet der ikke vil være deltagelse af andre nationaliteter i de seks dage som opholdet varer. De fire danske lærlinge er Danielle Sønderbæk (Søren Jensen), Susanne Skarø Nystrup (Christian Usinger), Tina Henriksen (Bent Olsen) og Line Juhl Nielsen (Jørgen Tølbøll). Dertil kommer de to svenske lærlinge Emilie Backlund og Lisa Magnusson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top