fbpx

Dano-Mast til Hong Kong efter Dubai?

Allerede mindre end måned efter starten i Dubai Sheema Classic (Gr.1) på Nad Al Sheba, skal Dano-Mast måske rejse øst på igen.


Den danske verdensstjerne har nemlig allerede fået startberretigelse i Queen Elizabeth II Cup (Gr.1) på Sha Tin, som afvikles søndag den 27. april i Hong Kong.

Løbet er lig med anden afdeling i The Emirates World Racing Series, og denne serie følges op med Singapore Airlines International Cup (Gr.1) lørdag den 17. maj, hvilket kan give Danmarks flagskib et travlt forår i Østen.

Dano-Mast skal tilbage til Danmark efter starten i Dubai. Herfra må vi vurdere om han er klar til endnu en tur til Hong Kong, men vælger vi denne opgave, er flyveturen til Singapore jo heller ikke specielt anstrengende”, udtaler Flemming Poulsen, der rejser med Dano-Mast til Dubai på søndag.

Poulsen vender først tilbage til Danmark igen efter Dubai World Cup, men han kommer dog ikke til at ledsage sin hest til Hong Kong og Singapore, idet de klassiske forberedelser på Enghavelyst naturligvis kræver trænerens tilstedeværelse nær banen i Klampenborg.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top