fbpx

Completo bedst i Skånskan Jägersro Sprint (L)

Det er altid svært at komme udenom Francisco Castro i de store sprintopgør på Jägersros dirt track, og endnu engang trak championtræneren sig sejrrigt ud af forårets største sprintopgør – denne gang med 5-årige Completo.


Som forventet var Media Hora tidligt i front, men heller ikke denne gang formåede han at holde det høje tempo hele vejen hjem, og i stedet kunne han i opløbet overlade scenen til sin staldkammerat Completo, der med Martin Rodriguez i bøjlerne med største lethed rykkede fra de øvrige og til slut sejrede let med 3½ længde før en godt afsluttende Miyasaki og Ticmosic. Pipoldchap viste fornyet løbsglæde ved at slutte fjerde foran engelske Aahayson.

Løbets forhåndsfavorit Maxim’s var aldrig rigtig med i opgøret, og allerede fra start måtte Manuel Santos arbejde hårdt for at kunne følge med. Der var intet at komme efter i opløbet for sidste års vinder af løbet, og han endte til slut på en skuffende ottendeplads.

Der var 240.000 kroner i førstepræmie til Completo, der selv om han kom sent i gang med sin løbskarriere, virkelig har vist sig værd at vente på. Han debuterede først allersidst i 3-årssæsonen, og i sin første hele sæson i fjor forbedrede han sig støt og roligt for hver start.

I år har han for alvor vokset sig ind i den absolutte sprinterelite, og der ligger med sikkerhed flere store sejre og venter på Mull Of Kintyre-sønnen i fremtiden.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top