fbpx

Claus Juncker – ny Kommerciel Direktør i Dansk Hestevæddeløb

Dansk Hestevæddeløb styrker sine ledelseskompetencer mod den kommercielle transformation.


Claus Juncker.

Udviklingen på Fyens Væddeløbsbane har længe været imponerende.

Indledningsvist formåede de tre J’er at få bygget det mest succesfulde erhvervsnetværk inden for hestevæddeløbssporten, og derefter er man lykkes med at gøre løbsdagene til tilløbsstykker for det brede publikum fra Odense og omegn.

I Dansk Hestevæddeløb er vi nået til en fase, hvor vi skal transformere vores organisation fra at være hovedkontor med fokus på administration til at være et supportkontor med fokus på at skabe kommerciel og sportslig udvikling på vores trav- og galopbaner.

Som et første skridt i den nye retning opbygger vi nu en kommerciel afdeling i Dansk Hestevæddeløb, der skal understøtte banerne med bl.a. online marketing af løbsdage, afvikling af løbsdage med fokus på publikum, service og hospitality på banerne, udvikling af sponsorprogrammer samt opbygning af erhvervsnetværk.

Til at lede denne afdeling glæder vi os til at byde Claus Juncker tilbage i Dansk Hestevæddeløb som Kommerciel Direktør med start pr. 1. januar 2024.

Claus kommer fra rollen som adm. direktør på Fyens Væddeløbsbane og har således indefra stor indsigt i den udvikling, som banerne skal igennem.

Samtidig har Claus tidligere været ansat i Dansk Hestevæddeløb og har derved forståelse for, hvor Dansk Hestevæddeløb skal udbygge sine kompetencer for at blive en endnu bedre support for banerne.

Vi tror og håber på, at den kommercielle afdeling over tid kan arbejde tæt sammen med banerne og samtidig potentielt direkte overtage driften af det kommercielle ansvar på nogle af banerne, således stordriftsfordelene kan høstes i sporten.

En vigtig forudsætning for, at dette nye tiltag inden for vores organisation bliver en succes, vil være, at medarbejderne bliver mere lokalt forankrede og dermed udvider sit arbejdsfelt fra Sletvej i Aarhus til banernes adresser.

Claus’ afdeling vil derfor som udgangspunkt delvist blive tilknyttet lokalt på banerne, hvor medarbejderne bliver en naturlig del af eksekveringen og således på bedst mulige måde kan supportere udviklingen.

Fyens Væddeløbsbane og Dansk Hestevæddeløb vil nu indlede en dialog om, hvordan banen bedst kan drage nytte af den nye struktur i sporten og derved fortsætte den fantastiske udvikling, som banen har været igennem.

Det handler bl.a. om at fokusere på hvilke opgaver, som det nye kommercielle team kan udføre på vegne af banen til sikring af, at der fra start er volumen i afdelingen.

Efterfølgende kan andre baner i sporten høste stordriftsfordele ved et samarbejde.

På vegne af bestyrelsen i Dansk Hestevæddeløb,
Bertel Maigaard, Bestyrelsesformand.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top