fbpx

City Of Troy slog tilbage på Epsom – O’Briens 10. engelske Derbyvinder

I fjor var det Auguste Rodin, som efter en skuffende præstation i 2000 Guineas vendte rundt på det hele og sejrede i Derbyet på Epsom. I år gentog historien sig for Aidan O’Brien, Ryan Moore og Coolmore – denne gang med City Of Troy.Justify-sønnen har været vinterens store favorit til sejren i Epsom Derby (Gr.1). Han gik ubesejret igennem sine tre starter som 2-årig i fjor, og sluttede af med en magtdemonstration i Dewhurst Stakes (Gr.1).

Forventningerne forud for 2000 Guineas (Gr.1) var enorme, mange forventede at se en opvisning i ‘Frankel-stil’, men eksplosionen udeblev og endte i stedet i et gigantisk anti-klimaks, da City Of Troy blev taget op af Ryan Moore og skuffede alt og alle.

Men akkurat som i fjor, hvor det samme skete for Auguste Rodin, vendte City Of Troy formen i Epsom Derby (Gr.1), og han sikrede den 10. triumf i løbet til sin træner og den fjerde til sin jockey.

City Of Troy vandt foran næstfavoritten, James Fanshawes Ambiente Friendly (Gleneagles) og staldkammeraten Los Angeles (Camelot).

Richard Hannon-trænede Voyage (Golden Horn) mistede sin rytter Pat Dobbs ud af startboksen, og hesten gennemførte derefter løbet i front.

Se Epsom Derby (Gr.1) i videoen i toppen af artiklen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top