fbpx

Christer Svanholm-opdrættede Pope anden i Gran Corsa Siepi di Pisa (G3)

5-årige Pope, som i 2020 var tilmeldt men blev slettet fra Scandinavian Open Yearling Sale, har gang i en storartet løbskarriere over forhindringer i Italien. I weekenden sluttede Maxios-sønnen på andenpladsen i Grade-3-opgøret Gran Corsa Siepi di Pisa.


Pope blev kun besejret af tophurdleren Mauricius (Kapgarde), som om tre uger forventes til start i Grade-1-opgøret Gran Corsa Siepi Nazionale på samme bane, og andenpladsen indbragte lidt mere end 5.000 euro til hestens polske forbindelser.

Den svenskopdrættede hest markerede sig allerede stærkt i fjor, da han hjemtog Premio Giulio Berlingieri Hurdle (G2) i Milano, og har hører til blandt fløjhestene på forhindringsløbsscenen for sin far Maxios (Monsun).

Maxios, som i øvrigt også er far til en anden svenskopdrættet hest med succes over forhindringer – Roland Johanssons egenopdrættede og nu fransktrænede Harry.

Pope er opdrættet af svenske Christer Svanholm og ud af den dobbelte tyskfødte vinder Paulaya (Peintre Celebre), som desuden er mor til den tjekkiske Derbyvinder Pacific Hill (Nathaniel) og to øvrige internationale vindere i form af Pete So High (High Chaparral) og Poevai (Lawman).

I Skandinavien har Paulaya foruden Pope produceret den endnu ustartede 3-årige Tode (Mustajeeb), der er i træning hos Madeleine Smith i Stockholm, og i fjor folede Paulaya en hingst efter York Stakes (Gr.2)- og Juddmonte International Stakes (Gr.1)-3’eren Elarqam (Frankel).

Den dobbelte Gruppe-1-vinder Maxios er far til både Pope og Harry – to svenskopdrættede heste, som er blevet internationale vindere over forhindringer. Foto: Coolmore.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top