fbpx

Castro dominerede med fire sejre på Jägersro

Jägersros championtræner Francisco Castro kom med en helt klar formbesked torsdag eftermiddag, da han på sin hjemmebane sadlede fire vindere i eftermiddagens syv opgør.


I dagens hovedbegivenhed, Stig Holms Pokal over 1200 meter, havde Castro sine to chilenskfødte sprinterstjerner Aramus/Fernando Diaz og Media Hora/Manuel Martinez til start, og det blev også disse to der som forventet gjorde op om sejren.

De fleste havde regnet med sejr til Aramus, men lige nu er 6-årige Media Hora bedre end nogensinde, og Manuel Martinez havde så god fart på sin hest fra start, at han på et tidspunkt havde over 15 længder ned til Aramus på andenpladsen. Media Hora førte fortsat klart ind på opløbsstrækningen, men Aramus på nærmere for hvert eneste galopspring. Løbet skulle ikke have været meget længere for at Aramus var nået frem, men Manuel Martinez holdt så godt gang i Media Hora at hesten akkurat kunne holde sig foran på målstregen. Det var Media Horas fjerde sejr i træk.

Castro fulgte op med en sejr i St Simon Handicap, da Fernando Diaz red Australian Lady først over stregen, og i det efterfølgende løb havde Castro de tre første heste gennem mål i Derbytesten over 2200 meter hvor El Gallo/Espen Ski nedkæmpede Indian Pale/Manuel Martinez, med Sheriffen/Nicholas Cordrey yderligere tre længder efter på tredjepladsen. Også årets første 2-årsløb på Jägersro gik traditionen tro til Francisco Castro, da irskfødte Mummy’s Lodge tog en let sejr for Fernando Diaz.

Francisco Castro var faktisk kun en mulespids fra at vinde fem løb i rammeprogrammet, idet han indledte dagen med en andenplads i Persimmonlöpning. Her måtte Pecoiquen/Fernando Diaz som storfavorit se sig slået på selve målstregen af Henrik Engblom-trænede Heathwood og Mark Larsen.

Jacob Johansen vandt et enkelt løb på dagen, på ryggen af Lennart Reuterskiöld Jr-trænede Buckbeak, der fra startspor et ikke havde nogen problemer med at føre stort set hele vejen i Priamlöpning over 1000 meter og sejre overlegent foran Rosetta/Mark Larsen og Bal Du Garcon/Manuel Martinez.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top