fbpx

Carlos Paz og Kim A vandt Jägersro 100 År

Den svenske Derbybane Jägersro i Malmö kunne søndag eftermiddag fejre 100 års fødselsdag, og det blev bl.a. markeret med fire galopløb.


Dagens hovedopgør var Jägersro 100 År over 2400 meter – et handicap over 2400 meter med 200.000 kroner i førstepræmie.

Markante navne som Mad Dog Slew, Halfsong, Jagodin, Tam O’Rito, Django og Lavirdan var blandt de startende, men billedet blev i stedet stjålet af tre mere upåagtede deltagere – Täby-hesten Polar Bear og de norske gæster Carlos Paz og Omoto Sando.

Efter en medrivende opløbskamp lykkedes det Kim Andersen at nå frem præcis på stregen på ryggen af Are Hyldmo-trænede Carlos Paz, der kunne henvise Polar Pear/Ivan Lopez til andenpladsen, mens Omoto Sando der ellers længe havde lignet en vinder blev tredje for Dina Danekilde. Der var 100.000 kroner i førstepræmie til Carlos Paz, der nu har vundet syv af karrierens 11 starter på dirt track.

Stall Zadas Jubileumssprint over 1200 meter blev vundet af Hardy Norseman, der blev redet til sejr af sin træner Madeleine Smith. Hardy Norseman vandt let før favoritten Zoogina Zaid/Yvonne Durant og Halabaloo/Jacob Johansen. Der var 50.000 kroner i førstepræmie.

Samme præmiesum var gældende i Mr Ascots Jubileumsmile over 1730 meter, og her gik sejren til Bendik Bö-trænede Heathwood, som under Per-Anders Gråberg let med 2½ længde kunne henvise Farad/Mark Larsen og Desert Victory/Fredrik Johansson til de næste pladser.

Dagens indledende araberløb blev overraskende vundet af hollandsk-trænede Somra/Carlos Lopez, der førte hele vejen og henviste storfavoritten El Wodkine/Kim Andersen til andenpladsen. Sejren var 40.000 kroner værd.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top