fbpx

Buck Racings opdræt sad på de Norske Mesterskaber

Torsdag aften på Øvrevoll bød på Norsk Mesterskap for både 2- og 3-årige heste. Cathrine Erichsen og Elione Chaves tog sig af de 2-årige udgave med 2000 Guineas-vinderen Buds lillebror Leo Boy, som med en længde besejrede Wido Neuroths William Nosto. De 3-åriges version endte med sejr til Silja Størens Buckyboss og Andreas Tapia Dalbark.


Leo Boy og Elione Chaves vinder Norsk Mesterskap for 2-åringer. Foto: Hesteguiden.com.

Leo Boy startede for anden gang i karrieren og vekslede andenpladsen fra debuten bag Sticky Chance (Sporting Chance) med en sejr til 91.000 norske kroner – samme førstepræmie som Ami De Vega (Lope De Vega) i sidste uge fik for at vinde Norsk St. Leger.

Leo Boy er opdrættet af Buck Racing og ejes af Galaxy Racing. Han er ud af Celeste (Muhtathir) og halvbror til bl.a. Bud (Moohaajim), som tidligere på sæsonen vandt Dansk 2000 Guineas på Klampenborg.

Og Buck Racing stod også bag vinderen af Norsk Mesterskap for 3-åringer, her endda både som ejer og opdrætter.

Silja Støren havde en klar favorit i Sid Game (Moohaajim), men det blev i stedet staldkammeraten Buckyboss (Deceptor) der stjal rampelyset og vandt opgøret i hænderne på Andreas Tapia Dalbark.

Buckyboss kom fra en andenplads bag netop Sid Game i Drømmemilen på den norske Derbydag, og ligesom Leo Boy sikrede han sig en førstepræmie på 91.000 norske kroner.

Buckyboss er ud af Buck Racings Singspiel-datter The Stick, som tidligere bl.a. har bragt den svenske Kriteriums- og Breeders’ Trophy Mile-vinder Shalalee (Strategic Prince).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top