fbpx

Brother Derek uden konkurrence i Santa Anita Derby

Dan Hendricks-trænede Brother Derek vandt lørdag aften sin fjerde Stakes-sejr i træk, da han på Santa Anita Park i Los Angeles torpederede sine fire konkurrenter i The Santa Anita Derby (Gr.1) over 1800 meter.


Brother Derek tog fronten fra start under jockey Alex Solis, og parret fik hurtigt et hul på tre længder til A.P. Warrior. Allerede her syntes løbet at være afgjort, for ingen af konkurrenterne ville tage kampen op på dette tidlige tidspunkt, og da A.P. Warrior endelig fik en smule kontakt i sidste del af opløbssvinget gav Solis marchordre til Brother Derek, som atter forsvandt væk som en sand champion.

Solis satte hænderne ned kort før mål og kunne konstatere at Point Determined var godt fire længder bag ham på andenpladsen. Sejren fik Solis til at stille sig op i bøjlerne og juble – og mon ikke at næste måneds Kentucky Derby har suset igennem hans hoved på dette tidspunkt? “Den her hest er et monster. Simpelthen fabelagtig. Han bliver ved med at imponere mig mere og mere for hvert eneste løb”, udtalte Solis sig efterfølgende.

“Det var super. Han slappede virkelig godt af og det var faktisk alt hvad han behøvede for at vinde over 1800 meter. Jeg tror ikke længere at distance-spørgsmålet er et problem for ham, og vi må bare blive ved med at træne ham på samme måde så han er klar til opgaven den første lørdag i maj”, sagde Dan Hendricks efter sejren. Næste stop for Brother Derek bliver The Kentucky Derby (Gr.1) på Churchill Downs lørdag den 6. maj.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top