fbpx

Brother Derek er klar til lørdagens Kentucky Derby (Gr.1)

På lørdag rides Kentucky Derby (Gr.1) på Churchill Downs i Louisville, Kentucky, og det bliver med Dan Hendricks-trænede Brother Derek som favorit.


Brother Derek har vundet fire Stakes Races i træk siden nederlaget til Stevie Wonderboy i Breeders’ Cup Juvenile (Gr.1) i fjor, og han har uden tvivl mange tilhængere når lågerne springer op til millionopgøret. Godolphin meddelte i sidste uge, at deres ubesejre UAE Derby (Gr.2)-vinder Discreet Cat kommer til at springe både Kentucky Derby og de to øvrige ben i den amerikanske Triple Crown over, hvilket naturligvis kun har gjort Brother Dereks favoritværdighed endnu større.

Brother Derek arbejdede mandag morgen på den regnvåde bane i Kentucky under jockey Alex Solis, der også er i sadlen på hingsten på lørdag. “Han er glad, og jeg kunne føle han ved at der snart skal ske noget stort”, fortalte Solis efterfølgende til de amerikanske journalister.

Brother Dereks arbejde blev forsinket af, at Solis kom til at fare vild på vej fra lufthavnen til banen – nu kender Solis heldigvis vejen, så det samme forhåbentlig ikke sker igen på lørdag!

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top