fbpx

Bosun’s Watch skadet – karrieren højst sandsynligt slut

En seneskade har sat en stopper for én af de mest talentfulde skandinavisktrænede heste i nyere tid.


Fredrik Reuterskiöld fortalte tirsdag morgen til galopsport.dk, at karrieren højst sandsynligt er forbi for 3-årige Bosun’s Watch, der er ubesejret i sit livs fire første starter og var på vej imod en start i Scandinavian Open Championship (Gr.3) på Klampenborg den 5. august.

“Bosun’s Watch har pådraget sig en skade på senen, og han kommer ikke til start mere i år, måske aldrig mere”, lyder det fra en tydeligt nedslået Fredrik Reuterskiöld, der – måske med undtagelse af Zenato – aldrig har haft en bedre hest i sin varetægt.

Singspiel-sønnen blev købt på July Sales i fjor, men nåede ikke til start som 2-årig. Han debuterede på Klampenborg den 28. april med en overlegen maidensejr. Herefter testede han Jydsk Væddeløbsbane og var uden konkurrence i Sallings Pokalløb, hvorefter han atter var helt i sin egen klasse i Jyllandsløbet på samme bane.

Fjerde og sidste karrierestart for Bosun’s Watch blev i Norsk 2000 Guineas på Øvrevoll, hvor han triumferede med fem overlegne længder – igen uden at være presset af sin faste makker Jacob Johansen. Hestens samlede præmiesum nåede op på 495.171 kroner inden dette kedelige uheld indtraf.

“Det er ikke utænkeligt at han kan komme sig så godt oven på sin skade, at han vil være god nok til at løbe i Skandinavien, men det er sjældent at hestene kommer sig 100% og vi tænker derfor også på muligheden for at opstille ham som avlshingst, men nu skal han først have tid til at komme sig igen, og så må vi tage stilling til hans videre karriere til næste år”, slutter Fredrik Reuterskiöld.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top