fbpx

Black Sam Bellamy-føl på Stutteri Mink

Det nystartede danske Stutteri Mink ved Holbæk fik i sidste uge deres andet føl, da Gogopogo (Dare And Go – La Groupie v. Groom Dancer), nedkom med et brunt hoppeføl efter den tyske avlshingst Black Sam Bellamy.


Gogopogo, der selv er ustartet og endnu ikke har haft et afkom på banen, er opdrættet på det verdensberømte Wertheimer & Freres stutteri i USA, er allerede nu tilbage i Tyskland med sit nyfødte føl, hvor hun nu skal bedækkes ved Soldier Hollow på Gestüt Röttgen.

Stutteri Minks anden avlshoppe, Sangarra (Great Lakes), er ligeledes på besøg hos Soldier Hollow, og der er allerede nu fastlagt planer for næste års bedækninger, som kommer til at ske på mægtige Coolmore Stud i Irland. Her er Sangarra booket til bedækning hos den dobbelte Derby- og Breeders’ Cup Turf (Gr.1)-vinder High Chaparral, mens Gogopogo går til 2000 Guineas (Gr.1)-vinderen Footstepsinthesand.

Stutteri Mink er desuden ejer af endnu en hoppe i Irland, en åring efter Kentucky Derby (Gr.1)-vinderen Strike The Gold og Halling-datteren Syria som selv er halvsøster til Dubai World Cup (Gr.1)-vinderen Moon Ballad. Det nye danske stutteri satser altså hårdt på høj international kvalitet fra starten, og det bliver bestemt spændende at følge deres avlsprodukter i fremtiden.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top