fbpx

Arcus favoritsejrede i Breeders’ Trophy Mile

Med fire klassiske vindere og tre øvrige storløbsvindere til start var der lagt op til et brag af et opgør i Breeders’ Trophy Mile over 1600 meter, og løbet fik en populær hjemmebanesejr i form af Yvonne Durant-trænede Arcus, der med sin træner selv i sadlen sikkert afviste Duriana og uheldige Master Kid til de nærmeste pladser.


Arcus, der er ubesejret i år og bl.a. triumferede i Jockeyklubbens Jubileumslöpning, fik en perfekt rejse undervejs og kunne i opløbet nedkæmpe først længe førende Lois Lane og Diana-vinderen Gimme Gimme, og siden også fine Duriana, der virkelig udvikler sig fra start til start.

Den danske Derbyvinder Master Kid var ude over en noget kortere distance end da han tog sin store klassiske sejr på Klampenborg, men det kunne alligevel godt have endt med sejr for hingsten, der dog fik en rædsom rejse undervejs og først alt for sent fandt plads til sit angreb i opløbet. Da først hullet kom, skød Master Kid bedst fart af alle, men det var for sent at nå mere end tredjepladsen, halvanden længde bagved Arcus.

Fjerdepladsen gik til Gimme Gimme foran Common Sense, Mon Dia og Itsagroom, mens både 2000 Guineas-vinderen Cut Royale, Lois Lane og Carpe Diem sluttede uplaceret.

Der var 324.320 kroner i førstepræmie til Arcus, der både er ejet og opdrættet af Stall Rio og her vandt sin syvende sejr i karrierens ni første starter. Most Welcome-sønnen er nu blot få tusinde kroner fra at runde en million i samlet præmiesum.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top