fbpx

Anpartshest: CoqCoquelicot (fr) – “skabt til Klampenborg”

Den nybagte professionelle træner Roger Osberg tilbyder sammen med Alexandra Granrot muligheden for, at indgå i et anpartsprojekt omkring 1-årige CoqCoquelicot, som nu går i træning hos parret i Skåne. Det er gratis at gå med i hesten, hvorefter den faste månedsafgift for 10% er 1.800 SEK (ca. 1.200 DKK).


Coqcoquelicot. Foto: Go MedRacing.

CoqCoquelicot kom til verden den 26. februar 2022 i Frankrig, men er opdrættet hos Alexandra og Roger i Sverige.

Han er en brun hingst efter Juniper Tree (Galieo) ud af Hortensia (Holy Roman Emperor) og dermed helbror til både HAWTHORN, vinder af 8 løb og 517.876 SEK, og RHUBARB RIPPLE, vinder af 5 løb 343.463 SEK.


Se Hawthorn vinde Skandinavisk Ladies Cup på Klampenborg herunder:


Hawthorn og Rhubarb Ripple er to heste som begge elsker Klampenborg og som har vundet mange sejre på græsset i København”, fortæller Alexandra og fortsætter:

CoqCoquelicot ser ud som en lidt større og stærkere version af Hawthorn, og han bliver anmeldt til Dansk Derby 2025. Han vil også primært – ligesom sine søskende – få sine opgaver på Klampenborg”.

Dertil fortæller hun: “Vi har en høj målsætning og arbejder for at hver hest skal opnå sit fulde potentiale og præstere på topniveau i mange år frem. Vores heste lever sundt og godt med mange timer udendørs i store folde”.


Se Rhubarb Ripple vinde overlegent på Klampenborgs Derbydag 2023 herunder:


Alexandra Granrot og Roger Osberg findes både på Facebook som Go MedRacing og på Instagram som go_medracingab.

For yderligere information om anpartsprojektet er du meget velkommen til at kontakte Roger og Alexandra på enten telefon eller mail:

Roger@GoMedRacing.se / +46 702 041 862
Alexandra@GoMedRacing.se / +46 768 519 915


Coqcoquelicot. Foto: Go MedRacing.

Coqcoquelicot. Foto: Go MedRacing.

Roger Osberg med Hawthorn.
Picture of Annoncering

Annoncering

Vil du indrykke en annonce på GalopSport? Send en mail til salg@galopsport.dk med din annoncetekst og eventuel vedhæftning samt foto. Ved indrykning af annonce bedes du opgive navn og adresse. En annonce på GalopSport koster DKK 650,00 ex. moms og inkluderer deling på vores Facebook-side.

Seneste artikler

Scroll to Top