fbpx

Anden sejr på stribe til Rikke Bonde-trænede Camich

Rikke Rohbach Bondes 3-årige Juniper Tree-søn Camich tog onsdag sin anden sejr over 2400 meter på stribe, og denne gang var Bro Parks græs skiftet ud med Jägersros dirt. Camich er søn af den tidligere 2-årsstjerne og Larch-vinder Harmonia.


Camich vinder under Per-Anders Gråberg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Camich, der denne gang blev redet af Per-Anders Gråberg, sejrede let med små tre længders afstand til Annette Stjernstrands Heshmah (Kitten’s Joy) og Ricardo Ramallos Zwish Zaid (Juniper Tree), og det var til en førstepræmie på 33.500 svenske kronor.

Camich ejes af familien Rasmussens Stald Kabo, og han forsvarede et handicap på 77.

Tidligere på året var den brune vallak tredje i Derby Trial Stakes, inden han fik chancen i The Macallan Dansk Derby og sluttede på syvendepladsen.

Siden er det gået slag i slag, og hvis ikke der er endnu en start i vente på Jägersro inden vinterpausen, har Camich i hvert fald gjort sit til at kunne overvintre på bedste vis til 4-årssæsonen.


Camich og Per-Anders Gråberg med team Rikke Bonde og Nicolaj Stott. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Camichs mor Harmonia (Special Quest) var én af Danmarks bedste 2-årige heste i sin årgang, og hun vandt bl.a. Skandinavisk Opdrætningsløb og var anden i Breeders‘ Trophy Juvenile og tredje i Dansk Galops Auktionsløb.

Som 3-årig fulgte hun op med at vinde Larch Ærespræmie og var anden i Breeders’ Prize Sprint, og som 4-årig blev det desuden en andenplads i Breeders’ Trophy Mile.

Camich er opdrættet af Helle Christensen under pseudonymet Stald 5 Stars.


Philosophic aflægger maidentitlen under Andreas Tapia Dalbark. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Rikke Bonde havde også to deltagere med i løbsdagens 2-årsløb på Jägersro, men hér kom Snedronningen (El Kabeir) og debuterende Danaziya (Dariyan) til kort overfor Lennart J:r Reuterskiölds trio Philosophic (Shalaa), Canadian Kylie (Hallucinate) og Déjà Vu (Hurricane Red).

Philosophic vandt let med to længder under Andreas Tapia Dalbark og tjente 41.500 kronor til sin ejer og opdrætter, Christian Elmehagens WingCap AB.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top