fbpx

Alle mandagens væddeløb i England aflyst

England har de seneste dage været hårdt ramt af et ekstremt snevejr, og den vedvarende nedbør har nu medført en aflysning af samtlige dagens løb på banerne Lingfield, Wolverhampton og Southwell.


Navnlig Wolverhampton er kommet yderligere ud i kulden hos den engelske stortræner Mick Channon, der kun havde en enkelt påtænkt startende hest på denne bane. Hesten Forty Thirty blev sendt ud på den lange, og til tider også farefulde tur flere hundrede kilometer fra West Ilsley til Wolverhampton, idet Wolverhampton officials i morges stadigvæk var optimistiske omkring gennemførslen af løbsdagen. Selve aflysningen fandt sted netop som transporten med Forty Thirty ankom til banen.

“Aflysningen har været behandlet yderst dårligt af både Wolverhampton og BHA (British Horseracing Association, red.). Hvem tror de betaler for de tabte transportkomkostninger midt under en recession. De burde have større respekt for ejerne der må sluge regningerne”, siger Mick Channon i dag til Racing Post.

Også tirsdagens væddeløb i England hænger i en tynd tråd, hvor især Market Rasen og Sedgefields forhindringsløb er truet af sne og isunderlag, men all-weather banen Southwell ser dog optimistisk på chancerne for at gennemføre deres løbsdag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top