fbpx

Alcohuaz vandt Flieger-Preis (L) i Baden-Baden

I sin seneste start satte Lennart Reuterskiöld Jr-trænede Alcohuaz banerekord over 1000 meter på Jägersro, og fredag eftermiddag fulgte den chilenske sprinter op med at vinde Flieger-Preis (L) over samme distance i tyske Baden-Baden.


Alcohuaz blev redet af Tysklands største jockeynavn Andrasch Starke, der kort efter start overlod føringen til forhåndsfavoritten Best Joking/Jan Palik og i stedet fik en perfekt rejse som anden rundt opløbssvinget og ind på den lige bane.

Alcohuaz var fortsat på biddet da Best Joking blev bedt om at arbejde, og da Starke for alvor gav marchordre til Alcohuaz skød hesten i et sejt træk forbi sin konkurrent og sejrede til slut sikkert med en og en kvart længde.

Alcohuaz, der ejes af Omar Zawawi, tjente 12.000 euro ved storløbssejren, og med tanke på at dette er hans første sæson i Skandinavien og at han først lige er blevet fire år i september, bliver der virkelig noget at se frem til for Lennart Reuterskiöld Jr og Omar Zawawi i 2010, hvor der højst sandsynligt ligger endnu flere internationale opgaver og venter.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top