fbpx

Academy Award-double i Norsk Mesterskap for 2-åringer

Successen fortsætter for førsteårgangshingsten Academy Award (Danehill). Torsdag aften sluttede hans to afkom Wannabeawarded og Schubert henholdsvis første og anden gennem mål i Norsk Mesterskap for 2-åringer, mens den tidligere storløbsvinder Orkan måtte tage til takke med tredjepladsen.


Wannabeawarded, der er født på dansk grund men opdrættet i Norge, så ud til at trives godt over velvoksne 1600 meter og havde ikke de mindste problemer med at hjemtage sejren med tre længder, hvorefter Schubert måtte kæmpe hårdt for at holde den godt afsluttende Orkan bag sig på stregen.

Førstepræmien i løbet var 72.500 kroner og det var første karrieresejr for den Hallvard Soma-trænede hoppe, der er endnu et storløbsvindende afkom efter Hernando-datteren Mish.


Ilo bedst i Skandinavisk Mesterskap for 3-åringer

I Norsk Mesterskap for 3-åringer havde Mish ligeledes et afkom med i form af Zafirah, men hun måtte dog tage til takke med tredjepladsen bag suveræne Ilo, der med Fredrik Johansson i bøjlerne sejrede let med en længde før Northern Pal. Førstepræmien i dette opgør var ligesom for de 2-årige 72.500 norske kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top