fbpx

Lava Man slog til i The Big Cap

Slew City Slew-sønnen Lava Man vandt lørdag aften the Santa Anita Handicap (Gr.1), populært kaldet the Big Cap, på Santa Anita Park.


Med Corey Nakatani i bøjlerne stak Lava Man af fra sine konkurrenter i begyndelsen af opløbet og han så på dette tidspunkt ud til at skulle vinde løbet overlegent, men en stærk spurt af stor-outsideren Magnum gjorde den sidste del af opløbet til en halv-spændende affære.

Til slut var Lava Man dog den bedste og han sejrede sikkert med en længde, hvorefter der var næsten otte længder ned til den tidligere Breeders’ Cup Juvenile-vinder Wilko på tredjepladsen.

Forhåndsfavoritten High Limit blev fjerde, mens sidste års Kentucky Derby-vinder Giacomo aldrig sås med chance i opgøret og sluttede på femtepladsen.

Der var 600.000 US$ i førstepræmie til Lava Mans ejere STD Racing Stable og James Wood, der overtog Lava Man for 50.000 dollars efter et claiming race på Del Mar tilbage i 2004.

Siden da har den mørkebrune vallak indløbet over to millioner dollars, og med lørdagens sejr skrev han sig ind i historiebøgerne blandt en række firebenede giganter som Affirmed, Spectacular Bid, John Henry og naturligvis Seabiscuit.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top