fbpx

Gruppe-3-opgave for Marshall på søndag

Søren Jensen-trænede Marshall, der sidste år blev importeret til Danmark fra Frankrig, er blandt de otte starterklærede heste i Grosser Preis der Wirtschaft (Gr.3) i tyske Dortmund på søndag.


Den 6-årige Anabaa-søn var blandt favoritterne i sæsondebuten i Dansk Jockey Club Cup (L) i april, men han løb skuffende og faldt ned som syvende gennem mål bag vindende Sibelius. Heller ikke i fjor formåede Marshall at indfrie forventningerne, men dette beroede allermest på den fraktur han pådrog sig på højre forben i Scandinavian Open Championship (Gr.3) i sin kun anden start for Stald Rainbow.

Søren Jensen har booket Mark Larsen til at ride Marshall i Grosser Preis der Wirtschaft (Gr.3), der rides over distancen 1750 meter og har en samlet præmiesum på 50.000 euro, hvoraf de 32.000 går til vinderen. Blandt de øvrige starterklærede findes sidste års Pramms Memorial-vinder Billy Allen, Peter Schiegens Tiger Hill-søn Idealist og de tre Dashing Blade-sønner Last Action Hero, Lazio og Lord Of England.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top