fbpx

Lumen tredje i tysk Listed Race

Ole Larsen-trænede Lumen, der i sidste uge strøg til tops i Blue Mary Sceptre Stakes på Klampenborg, svarede søndag eftermiddag for en flot indsats, da hun under Terry Hellier sluttede tredje i Weidenpescher Stutenpreis (L) over 1600 meter i Köln.


Løbet blev vundet af storoutsideren The Spring Flower, mens favoritten Delora kom ind på andenpladsen foran Lumen. Tredjepladsen var 2.000 euro værd for Lumens dansk/svenske ejerkreds.

“Lumen mistede 10 længder i starten, og Hellier gav desværre ikke hesten det optimale løb. Hun var anden ind på opløbet, men havde brugt for mange kræfter på at indhente det forsømte. Alligevel var hun kun slået med fem længder, og jeg er sikker på hun kunne have vundet med en bedre start. Vi er dog tilfredse over at hun har fået international Black Type nu, og næste opgave bliver Jockeyklubbens Avelslöpning (L) på Jägersro. Lumen har ikke startet mere end otte gange i sit liv, og hun bliver endnu bedre til næste år”, fortalte træner Ole Larsen på vej hjem fra Köln.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top