fbpx

Stuart Little fortsætter karrieren i England

Det forgangne års store 2-årsstjerne på Klampenborg, Kentaur A/S Norges ubesejrede Stuart Little, kommer til at fortsætte karrieren i England.


Denne beslutning har hestens ejer og opdrætter Bernt Dahl nu taget, og allerede i næste uge transporteres Esprit Du Nord-sønnen til Peter Chapple-Hyams træningskvarter i Newmarket.

“Der er flere grunde til at jeg har valgt at lade Stuart Little gå til England, men først og fremmest er det Newmarkets træningsfaciliteter der trækker. Hesten har fortsat de tre skandinaviske Derbies som hovedopgaver, og jeg håber at de forbedrede betingelser kan hjælpe ham til at blive top tunet til disse opgør”, fortæller Bernt Dahl til galopsport.dk.

Det er således meningen at Stuart Little skal have et eller to optaktsløb i foråret, inden han i første omgang skal forsøge at indfrie favoritværdigheden i DanskDerby den sidste søndag i juni. “Det er et forsøg, men jeg synes at Stuart Little skal have chancen for dette. Meningen er at han skal forblive i træning i England, og hvis han klarer sig godt, kan han blive et spændende emne som forhindringshest idet han i hvert fald har størrelsen til det”, slutter Bernt Dahl, som i aften krydser fingre for Stuart Little når der afholdes Hestesportens Galla i Malmö. Her er Stuart Little blandt de nominerede til Årets 2-årige Hest.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top