fbpx

Big Player besejrede Calrissian i Treåringernas Elitlöpning

Den dynamiske Stockholm-duo Bendik Bö og Per-Anders Gråberg fejrede tirsdag aften endnu en storløbstriumf da Gråberg red Noverre-sønnen Big Player til en ganske overlegen sejr i Treåringernas Elitlöpning på Täby.


Big Player skød til front straks fra start og fik selskab udvendigt af Fujisan/Yvonne Durant, mens de øvrige forhåndsfavoritter Cattleman’s Clipper/Fredrik Johansson, Calrissian/Manuel Santos og Woy Woy/Jacob Johansen var placeret længere tilbage i feltet.

I starten af opløbssvinget trak Manuel Santos Calrissian et spor ud i banen og den danske hest startede øjeblikkeligt et stærkt avancement der bragte ham op som tredje i ved indgangen til opløbet. Her stod det hurtigt klart at løbet skulle afgøres mellem Calrissian og Big Player, men efter at have været oppe på siden af Big Player og lignet en reel trussel blev galopspringene til sidst meget korte for Calrissian, der til slut måtte takke af og nøjes med andenpladsen 3½ længde efter vinderen.

Der var 132.500 kroner i førstepræmie til Big Blayers ejer Dionysos og det var den engelskfødte hingsts femte sejr i 11 karrierestarter.


Jagodin er tilbage!

Efter at have været den etablerede stayerkonge i Skandinavien siden 2003 har Lennart Reuterskiöld Jr-trænede Jagodin haft en sæson under middel i år, og indtil tirsdag aften var han fortsat uden sejr i 2007.

Men denne gang ville den langt galopperende Be My Guest-søn det anderledes, og i dagens første afdeling af V65-spillet var Jagodin tilbage i sin gamle forfatning, da han over 3000 meter fuldstændigt udklasserede tre andre top-stayer navne som staldkammeraten Lavirdan, Steelwolf og Farouge med mere end 20 længder!

Jagodin blev redet af den opblomstrende chilenske rytter Carlos Lopez, der efter at have taget det roligt under den første omgang satte angrebet ind på bagsiden og derefter uden at se sig tilbage fløj forbi konkurrenterne. Førstepræmien var 50.000 svenske kroner til Stall Gransäters 7-årige vallak, der her vandt sin karrieresejr nummer 12 i 39 starter.


Squeeze That Lemon indfriede forventningerne

Klampenborg-træner Lars Kelp havde sendt 2-årige Squeeze That Lemon med til Stockholm, og det viste sig som en god disposition. Den veltrukne Lemon Drop Kid-datter var en uheldig taber af Stig Holms Memorial på Jägersro i sin forrige start, og senest tacklede hun som favorit ikke den bløde græsbane i Vinterfavoritternes Ærespræmie på Klampenborg, men tilbage på dirt track fik hun vist hvor hun kommer fra og under Fredrik Johansson sejrede hun overlegent med fem længder før danskopdrættede Duriana/Lisa Magnusson.

Det var antageligt sidste start i år for Squeeze That Lemon, der går en spændende 3-årssæson i møde, idet der skal en god hoppe til for at kunne matche hende på favoritunderlaget, og umiddelbart ligner Svenskt Derby en af hovedopgaverne for den amerikanskfødte hoppe.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top