fbpx

Føltid: Hoppe efter den dobbelte Gruppe-1-vinder Make Believe på Vasaholm

Folingssæsonen er godt i gang hos Nathalie, Lisa og Leif Johnsson på Vasaholm i Skåne. Den 2. april kom årets fjerde føl til verden på Margareta Wettermarks tidligere domicil – en stor, fin hoppe efter den franske 2000 Guineas-vinder Make Believe ud af den nyimporterede Oasis Dream-datter Allure.


Hoppeføl v. Make Believe ud af Oasis Dream-datteren Allure. Foto: Nathalie Johnsson.

Allure kom hertil efter Goffs February Sale, hvor hun blev handlet af Stefan Uppström på vegne af vores trofaste kunde og støtte Leif Wretman”, fortæller Nathalie Johnsson til GalopSport.

Allure var i fol ved Ballylinch Studs Make Believe (Makfi), der foruden det franske 2000 Guineas (Gr.1) bl.a. også vandt Prix de la Foret (Gr.1), og som i avlen er blevet far til én af verdens mest vindende heste gennem tiderne, den tredobbelte Gruppe-1- og Saudi Cup-vinder Mishriff.

Mishriff er netop gået i avlen i Frankrig til en bedækningstakst på 20,000 euro.

Make Believe. Foto: Aga Khan Studs.

Allure har startet placeret og er mor til den firedobbelte italienske vinder Romerwein (The Gurkha). Desuden har hun i år en 2-årig hingst efter Australia og en åring efter Acclamation. Hingsten efter Australia kostede 48,000 euro som føl.

Allure er halvsøster til Listed-vinderen og Gruppe-3-placerede One Spirit (Invincible Spirit), som igen er mor til Gruppe-2-placerede One For Bobby (Frankel).

Mormoderen, den japanske Forty Niner-hopper Recite, er vinder som 2-årig og halvsøster til den tidligere europæiske championsprinter og succesrige avlshingst Diktat (Warning) – og det er dermed samme moderlinje som den dobbelte Gruppe-1-vinder Park Appeal (Ahonoora) og dennes søn Cape Cross og barnebarn Iffraaj.

“Vi har tre folinger tilbage af sæsonen i år, og Allure skal nu besøge Moohaajim på Stutteri Hjortebo”, beretter Nathalie.

Allure blev købt på årets Goffs February Sale af Stefan Uppström på vegne af Leif Wretman. Foto: carolinenorris.ie.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top