fbpx

10.000 pund for at vinde maidenløb – i Skandinavien!

Fredag den 6. marts danner det irske auktionshus Goffs rammen om årets første Breeze Up Sale i Europa, og for tredje år i træk finder auktionen sted på Kempton Park i London.


Men helt nyt er det dog, at Goffs udbyder en check på 10.000 engelske pund når en hest fra salget vinder et maidenløb som 2-årig.

Breeze Up kataloget rummer 75 tidligt udviklede 2-årsheste efter fædre som Acclamation, Danehill Dancer, Giant’s Causeway, Green Desert, Oasis Dream, One Cool Cat med flere, og auktionen appelerer stærkt til de trænere og ejere der leder efter hurtig profit under pressede tider.

En Breeze Up-hest vil typisk være klar til at løbe allerede når fladløbssæsonen starter, og med udsigten til en bonus svarende til ca. 85.000 danske kroner, vil der med sikkerhed være skandinavisk interesse i salget. Breeze Up-bonusen udbetales nemlig lige meget hvor i verden hestene vinder deres første løb i enten maiden-, udskrevet-, gruppe,- eller listed-sammenhæng, mens bonusen lyder på 5.000 pund hvis løbet vindes i et salgsløb eller handicap.

“En anden fordel ved Goffs Breeze Up på Kempton er, at salget ligger lidt tidligere end øvrige lignende auktioner i Europa, og køberne vil derfor få et lille, men vigtigt, forspring med at have hestene klar”, siger Goffs’ marketing manager Joey Cullen.

Den samlede bonuspulje i forbindelse med salget er på 500.000 pund, og bonusen udbetales således indtil puljen er opbrugt.

På de to første Breeze Up-salg på Kempton i 2007 og 2008 er der blevet købt to heste til Skandinavien – Hongkong Legend hos Bent Olsen og Storm Swede hos Hans-Inge Larsen. Begge disse heste vandt efterfølgende løb som 2-årige.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top