fbpx

Wentworth-datter hos Sandie Kjær kunne ikke være planlagt bedre

Forud for en weekend hvor avlshingsten Teofilo blev morfar til vinderne af både 1000 Guineas, 2000 Guineas og Dahlia Stakes i Newmarket, folede Sandie Kjærs Teofilo-datter Giulia en hoppe efter Wentworth.


Giulia (Teofilo) med sit hoppeføl efter Wentworth (Acclamation). Foto: Sandie Kjær.

Vinderen af søndagens 1000 Guineas (Gr.1), George Boughey-trænede Cachet, er tilmed efter Aclaim, der akkurat som Wentworth er efter Acclamation.

Teofilo er også morfar til lørdagens 2000 Guineas (Gr.1)-vinder Coroebus (Dubawi), der besejrede sin staldkammerat Native Trail (Oasis Dream) og sikrede en double til både Charlie Appleby og Godolphin.

James Doyle fejrede ligeledes en spektakulær Guineas-double, idet han var i bøjlerne på både Coroebus og Catchet.


Teofilo står til en bedækningstakst på 30,000 euro på Darleys Kildangan Stud i Irland. Foto: Darley Europe.

Teofilos magnifikke Guineas-weekend i Newmarket bød desuden også på en triumf i Gruppe-2-opgøret Dahlia Stakes, idet han er morfar til vindende Dreamloper (Lope De Vega).

Sandie og Kasper Bregnager Kjær-ejede Giulia var allerede på forhånd godt i vælten, idet hun er helsøster til Jim Bolgers 3-årige Wexford Native, der vandt sin debut i Navan i slutningen af marts.

Netop Wexford Native har mandag eftermiddag mulighed for at fortsætte Teofilos eventyragtige stime, idet han kl. 15:20 er blandt syv startende i Listed-opgøret Tetrarch Stakes over 1600 meter på The Curragh.

Giulias helbror står også fortsat meldt i Irish 2000 Guineas (Gr.1), St. James’s Palace Stakes (Gr.1) og Irish Derby (Gr.1).


Giulia (Teofilo) med sit hoppeføl efter Wentworth (Acclamation). Foto: Sandie Kjær.

Giulia blev i 2015 fundet af træner Søren Jensen på Goffs Orby Sale, og købt for 75,000 euro til R.N. Racing. Hun nåede kun at starte to gange og var placeret i den ene.

Hoppens første afkom er den nu 2-årige Alakay (Wilshire Boulevard), og hun har ligeledes en hoppeåring efter Al Shemali.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen