fbpx

Video: Titannia vinder The Macallan Dansk Derby 2022

Titannia – ejet og opdrættet af Mette og Dean P. Olsen, trænet af Lars Kelp og redet af Andreas Tapia Dalbark, leverede en magtdemonstration af de store, da hun førte fra start til mål og uhyre overlegent vandt The Macallan Dansk Derby 2022 foran Hear The Drums. På tredjepladsen var der ‘dødt løb’ mellem Amanda og New York Strip.


Titannia og Andreas Tapia Dalbark på vej mod sejren i The Macallan Dansk Derby 2022 på fem længders afstand af Hear The Drums. Foto: Burt Seeger.

Efter at have vundet både Mowerinaløb og senest Jyllandsløbet, var Appel Au Maitre-datteren blandt forhåndsfavoritterne til Derbyet, og hun sprang af som den fjerdemest betroede deltager til små ni gange pengene i totalisatoren.

Netop Appel Au Maitre endte som far til de fire første heste gennem mål, hvoraf tredjepladsen altså blev delt mellem Amanda og New York Strip.

Herunder kan du se Derbyet fra start til mål i den første video, og i den næste følger bl.a. sejrsinterviewet med en rørt Dean P. Olsen i minutterne efter Titannias fremragende Derbysejr.

Meget mere om Titannias triumf og de øvrige sportslige perler på Klampenborgs Derbydag følger mandag og tirsdag.Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top