fbpx

Vejen til The Macallan Dansk Derby: Slava Ukraini udbygger føringen

I mandags forfaldt femte indsats til The Macallan Dansk Derby 2023, og der resterer nu 81 kandidater til det ultimative klassiske opgør lørdag den 5. august. Slava Ukraini blev hævet et kilo for sin debutpræstation i Dubai, og har dermed udbygget sin føring i toppen af listen.


Moohaajim-sønnen har nu et generalhandicap på 85 og følges nærmest af staldkammeraten Cotton Eye Joe (Appel Au Maitre) på 83, Wido Neuroths svenske Kriteriumsvinder Master Zone (Appel Au Maitre) på 82 og Lea Olsens danske Kriteriumsvinder King Ferdinand (Elusive City) på 81.

Siden følger tre heste på 80, og de trænes alle af Lennart J:r Reuterskiöld: Beckham (Shalaa), Eagle Eye (Gleneagles) og Spinwell (Make Believe).

Der forfaldt også indsatser til de to danske forårsklassikere Mowerinaløb og Dansk 2000 Guineas i mandags. De opdaterede anmeldelseslister ses herunder:

Niels Petersen-trænede Slava Ukraini og Maikel Narvaez Bravo under morgentræningen på Meydan. Foto/Copyright: Erika Rasmussen. Billedet er underlagt Copyright og må ikke deles på andre medier uden forudgående aftale med fotografen.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top