fbpx

Vejen til The Macallan Dansk Derby: Ranking og noter – 10. maj

Så skete der for alvor noget i toppen af rangeringen, og efter lørdagens sejre på Klampenborg indtager Jessica Longs Or Harry og Bent Olsens Marshi nu første- og andenpladsen.


Or Harry og Shane Karlsson. Foto: Burt Seeger.

Or Harry (Lawman) blev hævet 12 kilo fra 72 til 84 efter opvisningen i Guineas Trial, hvor han overlegent besejrede listens tidligere nummer ét, Good Fortune (Appel Au Maitre).

Mowerina-vinderen Marshi (Adaay) blev hævet syv kilo fra 74 til 81, og staldveninden My Vision (Al Shemali) gik fra 77 til 80 for tredjepladsen.

Elione Chaves og Marshi. Foto: Burt Seeger.

My Jamil (Al Shemali) blev stående på 80, ligesom Good Fortune blev stående på 82.

Brunello (Appel Au Maitre) blev sænket to kilo fra 80 til 78 efter ottendepladsen i Mowerinaløb.

I Stockholm leverede Caroline Malmborg-trænede Snowfoot (Footstepsinthesand) en ny stærk præstation over 1600 meter som anden bag Dust Devil (Barocci), og det gav en stigning i handicappet til 78.

A Lady’s Man (Center Divider), der efter sin sejr ugen forinden fulgte op med en fjerdeplads bag Or Harry i Guineas Trial, blev hævet yderligere seks kilo og er nu på 77.

Til gengæld faldt Habla (Juniper Tree) to kilo til 75 efter fjerdepladsen i Mowerinaløb, og handicapper Nicholas Cordrey tog også beslutningen om at sænke øvrige deltagere i det klassiske opgør som Absolut Gold (Swipe), Midnight Kiss (Myboycharlie) og Illumination (Al Shemali).

Mustang (Frederick Salvador) vinder Derby25 Trial Trip foran Hitman og Arthur. Foto: Ole Hindby.

Søndagen i Aarhus bød på noget af en overraskelse, da Mustang (Al Shemali) besejrede sin staldkammerat Hitman (Go Go Gadget) i Trial Trip.

Præstationen blev belønnet med et hop på 11 kilo fra 68 til 79, så nu er Mustang oppe på siden af Hitman på en delt ottendeplads, og Kaj Sørensen øjner for alvor muligheden for at få to kandidater med i The Macallan Dansk Derby.


Ranking: The Macallan Dansk Derby, 10. maj 2021
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder