fbpx

Suspicious Mind slog Gold Tyranny – igen

De to danskopdrættede ærkerivaler Suspicious Mind og Gold Tyranny udkæmpede søndag eftermiddag endnu en mindeværdig duel og skar hoved ved hoved målstregen i Skånska Fältrittklubbens Jubileumslöpning. Og Suspicious Mind vandt igen.Da Suspicious Mind og Gold Tyranny senest mødtes i Luca Brasi Cup over samme distance, bar førstnævnte tre kilo mere på ryggen.

Denne gang mødtes de fra lige vægt og fordelen så dermed ud til at være ganske klar, men der er bare noget mellem de to heste der gør, at de skal hjem sammen.

Suspicious Mind så rundt opløbssvinget ud til at være på vej mod en sikker sejr, men Jacob Johansens vedholdenhed bragte til slut Gold Tyranny helt op på siden, samtidig med at Espen Hill (Helsinki) kom alt nærmere og ikke var slået med meget mere end en længde.


Suspicious Mind vinder for andet år i træk Skånska Fältrittklubbens Jubileumslöpning foran Gold Tyranny. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Førstepræmien tilfaldt dog – for andet år i træk – Suspicious Mind og danske 360 North Horse Racing, der her oplevede deres helt store stjerne vinde for fjerde gang i årets fem starter og endnu engang passere end halv million svenske kronor i årsindtjening.

Træner Nina Lensvik afslørede i det efterfølgende sejrsinterview, at Suspicious Mind ikke starter mere i år, men at en ny rejse til de varmere himmelstrøg i Dubai nu er på tegnebrættet.

Suspicious Mind og Gold Tyranny har nu vundet de seneste fire års udgaver af Skånska Fältrittklubbens Jubileumslöpning.

Gold Tyranny vandt i 2018 foran Suspiscious Mind og i 2019 foran Bokan (Desert Prince) med Suspicious Mind på tredjepladsen.

I 2020 og 2021 er Suspicious Mind nu blevet kåret som vinder – og begge gange foran Gold Tyranny.

Suspicious Mind er opdrættet på Stutteri Hjortebo, mens Gold Tyranny er opdrættet på Stald Jupiter.I Baker Tilly Malmö Hösthandicap over 1200 meter beviste Ricardo Ramallos 5-årige El Guanche (Power) igen, at han for alvor har bidt sig fast i den skandinaviske sprinterelite på dirt.

El Guanche dominerede totalt det store handicap fra start til slut og vandt i hænderne på Manuel Martinez med tre længders afstand til Dina Danekildes Zamson Zaid (Hallucinate) og Francisco Castros Mr Stenson (Avonbridge).


El Guanche og Manuel Martinez vinder Malmö Hösthandicap. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Der var 75.000 kronor i førstepræmie til El Guanche, som på den svenske Derbydag var anden bag Nocentsinkentucky i Zawawi Cup (L) og senest sluttede mindre end fire længder bag General De Vega (Lope De Vega) og Could Be King (Bated Breath) i Bro Park Sprint Championship (L).

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen