fbpx

Sigfridsson: Nyindkøbt hoppe går til Rock Of Gibraltar

Det svenske opdrætterpar Helena og Tor Harry Sigfridsson, som bl.a. står bag millionøsen Ascot Brass (Juniper Tree), har valgt Coolmores Rock Of Gibraltar (Danehill) som første partner til hoppen Mahina (New Approach), der blev købt fra Godolphin i december.


Mahina (IRE) v. New Approach – Moonlife v. Invincible Spirit. Foto: Goffs.

Helena og Tor Harry Sigfridsson fik hammerslag på ustartede Mahina på Goffs November Breeding Stock Sale, hvor hun var en del af Godolphins store hold.

Mahina er ud af Invincible Spirit-datteren Moonlife, der bl.a. vandt Fleur de Lys Stakes (L) og var anden i Oh So Sharp Stakes (Gr.3). I avlen har Moonlife hidtil produceret fire vindere.

“Da Mahina er efter Galileo-sønnen New Approach, var vi især på udkig efter Danehill-blod, og med Rock Of Gibraltar synes vi, at vi får rigtig meget ‘value for money’. Når Mahina er færdigbedækket og konstateret i fol, skal hun efter planen hjem til Sverige”, fortæller Helena Sigfridsson.

Rock Of Gibraltar (Danehill). Foto: Coolmore.

Coolmores syvdobbelte Gruppe-1-vinder Rock Of Gibraltar er far til 75 gruppeløbsvindere, hvoraf de 16 er Gruppe-1-vindere. Han står i 2021 til en bedækningstakst på 5,000 euro.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder