fbpx

Sea The Stars-hoppe til Danmark – og Go Go Gadget

Norske Jan Bjørdal, der nu bosætter sig i Nordjylland med henblik på både at træne og avle fuldblodsheste, købte for to uger siden den vindende Sea The Stars-datter Sultana Gold på Goffs February Sale. “Hun er nu på vej til Danmark, hvor hun skal fole her på stutteriet og siden bedækkes ved Go Go Gadget”, fortæller Stutteri Thorskovgaards Bo Hansen.


Sea The Stars står opstaldet på Aga Khans Gilltown Stud til 125.000 euro i bedækningstakst. Foto: Aga Khan Studs.
Sea The Stars er far til Jan Bjørdals nyerhvervede avlshoppe Sultana Gold. Foto: Aga Khan Studs.

Sultana Gold er 11 år gammel og vandt som 3- og 4-årig i Frankrig, inden hun indledte avlskarrieren i 2017. Hendes første afkom, La Boca (Olympic Glory), er vinder i Frankrig, og derudover har hun produceret en 4-årig hoppe efter Shalaa, en 3-årig hoppe efter Caravaggio, en 2-årig hoppe efter Ten Sovereigns og en åring efter Phoenix Of Spain.

Hun er nu i fol ved Ballylinch Studs dobbelte Gruppe-1-vinder Make Believe (Makfi) med termin den 17. maj.

Sultana Gold er ud af en Sadler’s Wells-halvsøster til Lane’s End Breeders’ Futurity (G1)-vinderen og avlshingsten Consolidator (Storm Cat), og hun er søster til seks øvrige vindere.

“Jan Bjørdal har ligeledes booket en anden af sine hopper, Symbol In The Sand (Giant Sandman, red.) ind til Go Go Gadget, som nyder stor opbakning i denne bedækningssæson”, fortsætter Bo Hansen, der også kan se frem til at Thorskovgaards norske Derbyvinder og fremgangsrige Areion-søn får besøg af Good Fortunes storløbsvindende helsøster Aperola (Appel Au Maitre).

“Det var gennem vores sponsorat af Valpréløb i Aarhus, hvor vi udlovede en fribedækning ved Go Go Gadget til den vindende hoppe. Det faldt ud således, at vi selv vandt løbet med vores egen Go Go Gadget-datter Go Go Dancer, og derfor gav vi fribedækningen videre til nummer to i løbet – og det var Aperola“, griner Bo.

Foto: Øvrevoll.
Go Go Gadget (th) ved sejren i Norsk Derby (L) foran Sir Lando. Foto: Øvrevoll.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top