fbpx

Scandinavian Open Yearling Sale: “Business as usual”

Den Stockholmske avlsforening SÅEF meddelte officielt torsdag aften, at de alligevel ikke ønsker at deltage i en fælles skandinavisk åringsauktion, og at der i stedet afholdes auktion for svenskopdrættede åringer på Bro Park. Det ændrer dog ingenting i forhold til Scandinavian Open Yearling Sale, der fortsætter som tidligere med både skandinaviske og internationale åringer under hammeren på York Stutteri.


“Dansk Galop arbejder videre med forberedelserne til Scandinavian Open Yearling Sale, der vil blive afholdt som planlagt på York Stutteri den 22. september”, fortæller Gert Larsen – formand for Dansk Galops Avlsudvalg – i en officiel meddelelse.

“Alle svenske sælgere er naturligvis fortsat meget velkomne, og de tilskud, som er lovet de svenske opdrættere er naturligvis fortsat gældende”.

I det store hele er der altså ikke ændret noget i forhold til foregående år, hvor Dansk Galop har stået for afholdelsen af en åben åringsauktion for alle interesserede, mens SÅEFs alene er for åringer opdrættet i Sverige.

Auktionshallen under Scandinavian Open Yearling Sale 2022. Foto: Burt Seeger.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top