fbpx

Sælges: Hoppeåring v. Al Shemali ud af Lumineuse

LUMINEUSITY (DEN), brun hoppe født 11. april 2021 v. Al Shemali – Lumineuse (Academy Award)Fjerde afkom ud af LUMINEUSE, vinder af 3 løb og 175.988 DKK inkl. Pompøs Cup.

Lumineusity er helsøster til ILLUMINATION, vinder som 2-årig, og halvsøster til LUCIEN (Hurricane Red), som er blandt Danmarks højest handicappede 2-årige heste i 2022 og som var 3. i Dansk Galops Auktionsløb, slået med 2 længder af Slava Ukraini.

Mormoderen LUMEN vandt Fawzia Stakes (3 gange) og Sceptre Stakes, og hun var dertil 2. i Coolmore Match Maker Stakes og Weidenpescher Stutenpreis (L), Klaveness’ Minneløp (L) og Dansk Oaks – Hcp. 89.

Udover LUMINEUSE er LUMEN mor til LEA, placeret 2. i Norsk Oaks og 3. i Dansk Derby og Fawzia Stakes, samt til vinderne FINAL SCORE og LEONARDO.

Lumineusity er tilmeldt Breeders’ Serien i Skandinavien.


Se video af hende herunder:


Kontakt:
Sandie Kjær
+45 40 81 93 12
info@healthyhorse.dk

Salg

Salg

Vil du indrykke en salgsannonce på GalopSport? Send en mail til salg@galopsport.dk med din annoncetekst og eventuel vedhæftning samt foto. Ved indrykning af annonce bedes du opgive navn og adresse. En salgsannonce på GalopSport koster DKK 650,00 ex. moms og inkluderer deling på vores Facebook-side.

Seneste artikler

Scroll til toppen