fbpx

Sælges: COURAGEOUS (SWE) – åring ud af klassisk placeret søster til Iron Butterfly

Brun vallak født 5. april 2022 v. Juniper Tree – Kitty Cat Fly (Swing That Cat)


Courageous fotograferet forud for Scandinavian Open Yearling Sale. Foto: Yasmine Nilsson.

Courageous er første afkom ud af Kitty Cat Fly, vinder af 2 løb som 3-årig og 529.469 SEK, heriblandt Svenskt Oaks Trial. Derudover var hun tredje i Svenskt Oaks og 4. i Jockeyklubbens Avelslöpning. Generalhandicap 81.

Selv er Kitty Cat Fly halvsøster til millionøserne Iron Butterfly (Swipe), Ramone (Eishin Dunkirk) og Careless Whisper (Barocci), samt til klassiskplacerede Disraeli (Barocci) og Queens (Philomatheia).

Netop Queens har som den eneste af Kit Cat Flys søskende haft startende afkom. Hun er således mor til Brigadier, én af Skandinaviens bedste 2-årige i 2023 og vinder af Dansk Galops Auktionsløb samt placeret 3. i Dansk Kriterium.

Iron Butterfly er halvsøster til Kitty Cat Fly og vinder af bl.a. Dansk Derby, Lanwades Stud Stakes (L), Norsk 1000 Guineas, Dansk Breeders’ Cup, Sceptre Stakes og Fam. Nagell-Erichsens Hoppeløp, samt placeret tredje i Scandinavian Open Championship (Gr.3) og fjerde i Balanchine Stakes (Gr.2). Foto: Burt Seeger.

Courageous blev fremstillet på Scandinavian Open Yearling Sale i september og solgt for 100.000 DKK, men er efterfølgende købt tilbage for samme beløb af årsager som ikke har med hesten at gøre.

Han har stået hos sin opdrætter i Skåne siden auktionen, er blevet kastreret og er under tilridning.

Tilmeldt Breeders’-serien i Skandinavien.

Katalogsiden fra Scandinavian Open Yearling Sale ses længere nede, og den er altså yderligere forbedret med Brigadiers Auktionsløbssejr dagen efter salget.

Den overlegne Auktionsløbsvinder Brigadier er første afkom ud af Kitty Cat Flys halvsøster Queens. Foto: Burt Seeger.

Juniper Tree (Galileo) er far til den tredobbelte Listed-vinder og Gruppe-2-placerede Ascot Brass, til fire individuelle Kriteriumsvindere i Sverige og Danmark: Two Eyed Jack, Valentin Apache, Palm Springs og Eternity Tree, og til to invididuelle Oaks-vindere i Sverige og Danmark: American Zodiac og Malekha. Sidstnævnte er ligeledes vinder af Dansk Breeders’ Cup, anden i Dansk St. Leger og tredje i Dansk Derby.

Courageous er ved at blive tilredet og snart klar til at gå i træning. Foto: Yasmine Nilsson.

Kontakt:
Yasmine Nilsson
+46 738 316 381
yasse.parad@hotmail.comSalg

Salg

Vil du indrykke en salgsannonce på GalopSport? Send en mail til salg@galopsport.dk med din annoncetekst og eventuel vedhæftning samt foto. Ved indrykning af annonce bedes du opgive navn og adresse. En salgsannonce på GalopSport koster DKK 650,00 ex. moms og inkluderer deling på vores Facebook-side.

Seneste artikler

Scroll to Top