fbpx

Solgt: ALL RISE (DEN)

2-årig fuks hoppe født 5. februar 2021 v. Appel Au Maitre – Arize / Approve. Tilredet og klar til at gå i træning. Meldt i Breeders’-serien og Sveriges Derby/Oaks-serie.


All Rise.

Arize er efter Norfolk Stakes (Gr.2)-vinderen Approve og ud af den vindende Seattle Slew-datter Raise, der er mor til tre øvrige vindere og selv er halvsøster til Railway Stakes (Gr.2)-vinderen Lizard Island (Danehill Dancer) og Stakes-vinderen Inflate (Forty Niner), mens en anden søster, ustartede Multiply (Easy Goer), er mor til den amerikanske Grade-1-vinder og avlshingst Corinthian (Pulpit).

Tredjemoderen Number (Nijinsky) var dobbelt Grade-2-vinder i USA og mor til både Grand Criterium (Gr.1)-vinderen Jade Robbery (Mr Prospector) og andre avlshingste som Numerous (Mr Prospector) og Chequer (Mr Prospector). Sidstnævnte stod i en årrække opstaldet på Meridian Stutteri i Norge.

Number er helsøster til avlshoppen Bound, der bl.a. er mor til Gruppe-1-vinderen Archipenko (Kingmambo), der var en indflydelsesrig avlshingst hos Kirsten Rausing på Lanwades, og desuden er hun halvsøster til Nureyev (Northern Dancer), der både var champion som væddeløber og avlshingst, samt til Fairy Bridge (Bold Reason), der igen blev mor til legendariske Sadler’s Wells (Northern Dancer).

Arize havde vundet to gange som 3-årig i England før hun importeret til Sverige, hvor hun i Sandra Brolins træning vandt yderligere fem gange fra 1000 til 1400 meter på Bro Parks dirt track og opnåede et handicap på 80.

Arize sikrer anden dagssejr til Alan Wallace og tredje til Sandra Brolin. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Arize – mor til All Rise. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

ALL RISE er tilredet og klar til at gå videre i træning.

Hun er tilmeldt Breeders‘-serien i Sverige, Norge og Danmark, samt Sveriges Derby/Oaks Serie.


Kontakt:
Stine Julø, Stestrup Møllegaard
+45 20 85 29 89

Send e-mail

Salg

Salg

Vil du indrykke en salgsannonce på GalopSport? Send en mail til salg@galopsport.dk med din annoncetekst og eventuel vedhæftning samt foto. Ved indrykning af annonce bedes du opgive navn og adresse. En salgsannonce på GalopSport koster DKK 650,00 ex. moms og inkluderer deling på vores Facebook-side.

Seneste artikler

Scroll to Top