fbpx

SOLGT: 2-årig hoppe (USA) v. Tapizar u.a. Listed-vinder

Skimmel hoppe født 24. april 2019 i USA v. Tapizar ud af Wicked Mizz (Mizzen Mast).


Foto: Filip Zwicky Agency – september 2020.

TAPIZAR (Tapit – Winning Call / Deputy Minister) var vinder af Breeders’ Cup Dirt Mile (G1) og blandt de førende på USAs 5th Crop Sires List i 2020, ikke mindst takket være hans eminente datter MONOMOY GIRL, der er vinder af 10 af sine 12 karrierestarter – heraf 7 gange på Grade-1-niveau inklusiv to sejre i Breeders’ Cup Distaff (G1) på Churchill Downs og Keeneland.

Tapizar vinder Breeders’ Cup Dirt Mile (G1). Foto: Eclipse Sportswire / Breeders’ Cup.

TAPIZAR var i december på vej fra sit hjem på Gainesway Farm i Kentucky til Yushin Stallion Station i Japan, da han forulykkede i sin karantæneboks og blev aflivet i en alder af bare 12 år.

Hans hidtil eneste afkom i Skandinavien er BULLOF WALL STREET, vinder af Svenskt Derby og Voterlöpning i 2020.

Bullof Wall Street (Tapizar) vinder Svenskt Derby. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Den 2-årige hoppes mor, 12-årige WICKED MIZZ (Mizzen Mast – Wickedly Wise / Tactical Cat), vandt som 3-årig Go For Wand Stakes (L) og var 2. i Limit Stakes (L) i USA.

Hun er mor til to startende afkom, hvoraf begge er vindere – heriblandt LETMENO, der som 3-årig i fjor var først i mål i Iowa Derby (L), men siden blev deklasseret til andenpladsen.

Hun har dertil en endnu ustartet 3-årig hoppe efter BERNARDINI (kostede $280,000 som åring) til at løbe for sig i 2021.

WICKED MIZZ er halvsøster til Grade-1-vinderen WICKEDLY PERFECT (Congrats) og ud af en urstærk amerikansk Black Type-familie – se hele katalogsiden nedenfor.


Den 2-årige Tapizar-datter er opstaldet og tilredet i Irland og går nu i pre-training. Video ses herover – flere følger nedenfor.

Hun sælges med rene røntgenbilleder og scope samt “5 Stage Vetting Cert” foretaget af veterinær O’Byrne & Halleys den 8. januar 2021.

Hun kan anmeldes i samtlige storløb og klassiske løb i 2021/2022 forbeholdt hopper – inkl. Sveriges Derby/Oaks-serie og Svenskt 1000 Guineas.


Pris: 30,000 EUR / ca. 225.000 DKK
(Omkostninger i forbindelse med provision, transport, importpapirer m.v. tilkommer.)


For yderligere information:
Filip Zwicky Agency
+45 20 33 58 11 / fz@fza.dk


Katalogside samt flere videoer findes herunder:

For yderligere information:
Filip Zwicky Agency
+45 20 33 58 11 / fz@fza.dk

Salg

Salg

Vil du indrykke en salgsannonce på GalopSport? Send en mail til salg@galopsport.dk med din annoncetekst og eventuel vedhæftning samt foto. Ved indrykning af annonce bedes du opgive navn og adresse. En salgsannonce på GalopSport koster DKK 200,00 ex. moms.

Seneste nyheder