fbpx

SOLGT: 2-årig hoppe (USA) v. Tapizar u.a. Listed-vinder

Skimmel hoppe født 24. april 2019 i USA v. Tapizar ud af Wicked Mizz (Mizzen Mast).


Foto: Filip Zwicky Agency – september 2020.

TAPIZAR (Tapit – Winning Call / Deputy Minister) var vinder af Breeders’ Cup Dirt Mile (G1) og blandt de førende på USAs 5th Crop Sires List i 2020, ikke mindst takket være hans eminente datter MONOMOY GIRL, der er vinder af 10 af sine 12 karrierestarter – heraf 7 gange på Grade-1-niveau inklusiv to sejre i Breeders’ Cup Distaff (G1) på Churchill Downs og Keeneland.

Tapizar vinder Breeders’ Cup Dirt Mile (G1). Foto: Eclipse Sportswire / Breeders’ Cup.

TAPIZAR var i december på vej fra sit hjem på Gainesway Farm i Kentucky til Yushin Stallion Station i Japan, da han forulykkede i sin karantæneboks og blev aflivet i en alder af bare 12 år.

Hans hidtil eneste afkom i Skandinavien er BULLOF WALL STREET, vinder af Svenskt Derby og Voterlöpning i 2020.

Bullof Wall Street (Tapizar) vinder Svenskt Derby. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Den 2-årige hoppes mor, 12-årige WICKED MIZZ (Mizzen Mast – Wickedly Wise / Tactical Cat), vandt som 3-årig Go For Wand Stakes (L) og var 2. i Limit Stakes (L) i USA.

Hun er mor til to startende afkom, hvoraf begge er vindere – heriblandt LETMENO, der som 3-årig i fjor var først i mål i Iowa Derby (L), men siden blev deklasseret til andenpladsen.

Hun har dertil en endnu ustartet 3-årig hoppe efter BERNARDINI (kostede $280,000 som åring) til at løbe for sig i 2021.

WICKED MIZZ er halvsøster til Grade-1-vinderen WICKEDLY PERFECT (Congrats) og ud af en urstærk amerikansk Black Type-familie – se hele katalogsiden nedenfor.


Den 2-årige Tapizar-datter er opstaldet og tilredet i Irland og går nu i pre-training. Video ses herover – flere følger nedenfor.

Hun sælges med rene røntgenbilleder og scope samt “5 Stage Vetting Cert” foretaget af veterinær O’Byrne & Halleys den 8. januar 2021.

Hun kan anmeldes i samtlige storløb og klassiske løb i 2021/2022 forbeholdt hopper – inkl. Sveriges Derby/Oaks-serie og Svenskt 1000 Guineas.


Pris: 30,000 EUR / ca. 225.000 DKK
(Omkostninger i forbindelse med provision, transport, importpapirer m.v. tilkommer.)


For yderligere information:
Filip Zwicky Agency
+45 20 33 58 11 / fz@fza.dk


Katalogside samt flere videoer findes herunder:

For yderligere information:
Filip Zwicky Agency
+45 20 33 58 11 / fz@fza.dk

Salg

Salg

Vil du indrykke en salgsannonce på GalopSport? Send en mail til salg@galopsport.dk med din annoncetekst og eventuel vedhæftning samt foto. Ved indrykning af annonce bedes du opgive navn og adresse. Fra 1. oktober 2021 koster en salgsannonce på GalopSport koster DKK 650,00 ex. moms og inkluderer deling på vores Facebook-side.

Seneste nyheder

Scroll til toppen