fbpx

RaceTime Magazine: Arc de Triomphe!

Det bedste sted i verden den første weekend i oktober? Svaret er naturligvis Paris. Nærmere betegnet Longchamp, eller ParisLongchamp, som banen nu brandes under efter den omfattende renovering.


I dette særlige Arc-nummer af RaceTime Magazine fortæller Klaus Bustrup bl.a. om løbets historie og de største navne blandt heste, ejere, trænere og ryttere – og så ses der selvfølgelig også frem til næste søndags Arc de Triomphe (Gr.1).

Læs desuden om den blinde hest Laghar og test din viden i “Vidste du det”.

RaceTime Magazine: Prix de l’Arc de Triomphe (Gr.1)

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder