fbpx

RaceTime Magazine 7/2020: “De har stadig visioner – og barren er sat højt”

Til oktober er det 10 år siden, at Karina og Alexander Elsass overtog driften af York Stutteri. Det har ikke altid været nogen dans på roser. Men visionerne er i behold, og barren er sat højt.


I juni-udgaven af RaceTime Magazine har Brdr. Bustrup besøgt York Stutteri, der til efteråret atter danner ramme om Scandinavian Open Yearling Sale.

Læs også om den australske Hall of Fame-træner Gai Waterhouse og om den nu afdøde superhingst Arrogate.


RaceTime Magazine: Juni 2020

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder

Scroll til toppen