fbpx

RaceTime Magazine 7/2019: De nye kometer…

I september-udgaven af RaceTime Magazine har Brdr. Bustrup besøgt parret bag The J.C. Organization ApS. Der hersker ingen tvivl om, at Alice Weiste og John Christensen har store ambitioner med deres investeringer i galopsporten – og det er bare begyndelsen.


RaceTime Magazine introducerer også en artikelserie om de danske Provinsbaner med et nærmere kig på Fyens Væddeløbsbanes historie, og så er der fokus på både årets sidste klassiske opgør, St. Leger, og igen på superstjernen Enable, hvis karriere er slut om en måned.


Læs RaceTime Magazine hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder

Scroll til toppen