fbpx

RaceTime Magazine 6/2019: Champagnepropperne springer!

I juli-udgaven af RaceTime Magazine sættes der fokus på dansk galopsports forrygende stime og arbejdet der ligger bagved klassiske vindere som Red Cactus og Queen Rouge.


Klaus Bustrup står bag et stort dobbelt-interview med Arqanas Morten Buskop og Goffs Groups Filip Zwicky, og han har desuden besøgt Kirsten Bauer og hendes mand, den tidligere travtræner Harry Carstensen.

Endvidere er der fokus på Galileo, på tophopperne Enable og Magical, Stutteri Hjortebo der er på jagt efter sin sjette danske Derbyvinder, samt en anderledes tur ned ad Memory Lane og de danske Derbyvindere for 10, 20, 30, 40 og 50 år siden.


Læs RaceTime Magazine hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder

Scroll til toppen