fbpx

RaceTime Magazine 4/2019: “Vi kom lige forbi Olsen”

I årets fjerde udgave af RaceTime Magazine har Per og Klaus Bustrup besøgt Bent Olsen for at gøre status over sæsonstarten og forventningerne til de kommende måneder.

Læs også om “fremtidens væddeløbsmekkha” Conghua, superhoppen Winx, om Northern Dancer, den 24-årige superstjerne Oisin Murphy og meget mere.

RaceTime Magazine 4/19

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder